Skip Ribbon Commands Skip to main content

uTypia online oplossingen

 

Al meer dan 10 jaar biedt trodat zijn dealers software aan onder de naam "uTypia" voor de verkoop van stempelen op het internet. Een intern team van competente medewerkers zorgt voor de werking en verdere ontwikkeling van uTypia - met succes: de oplossing wordt nu met succes gebruikt door meer dan 500 dealers wereldwijd.

 

 

uTypia online oplossingen

Het kernproduct van uTypia is de zelf ontwikkelde online shops: Functies zoals preview, editor en Trodat uTypia Pages Designsgrafische upload maken het voor gebruikers gemakkelijk om producten in uTypia-winkels online tot in het kleinste detail te individualiseren en te bestellen.
 
uTypia Page vervolledigt de aanwezigheid op het internet met een professionele websiteoplossing en kan dienen als hulpmiddel voor zoekmachineoptimalisatie. Bovendien is uTypia Voucher een andere voucher-oplossing die zeer nuttig is voor kantoorgebruikers.

.

 

 

Veelzijdig in gebruik

 

Trodat uTypia Consumer ShopDe uTypia online shops zijn flexibel gestructureerd en kunnen daarom worden aangepast aan uw individuele wensen en behoeften. Naast stempelen is uTypia geschikt voor allerlei soorten artikelen, met name voor aanpasbare producten zoals drukwerk, borden of promotieartikelen.

Van consumenten tot zakelijke klanten tot resellers - uTypia biedt voor elk klantsegment de juiste oplossing: de uTypia consumentenshop is op maat gemaakt voor particuliere klanten en kleine bedrijven. Modern design, een eenvoudig, intuïtief bestelproces en de beste technische voorwaarden voor zoekmachineoptimalisatie kregen hier de hoogste prioriteit.
 
De universele uTypia Business Shop is al meer dan 10 jaar succesvol in gebruik en richt zich op de behoeften van zakelijke klanten.

 

 

Eenvoudig geïntegreerD

Trodat uTypia Business

De uTypia-winkels kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in andere systemen. Zo kan de winkel worden geïntegreerd in de inkoop- en merchandisebeheersystemen van grote bedrijven of in bestaande onlineshops van kantoorwinkels.
 
Dergelijke integraties leiden tot een hogere efficiëntie, een groter verkooppotentieel en een grotere klantenbinding. De integratie van uTypia met de Trotec laser maakt het ook mogelijk om het productieproces voor stempels en gegraveerde producten sterk te vereenvoudigen, wat tijd en geld bespaart.

 

 

Akkoord met cookies. OKMeer info.