Skip Ribbon Commands Skip to main content

Trotec Laser & machines

Trotec heeft zich tot taak gesteld om bedrijven in een breed scala van industrieën te helpen winstgevender te zijn. De innovatieleider ontwikkelt, produceert en verkoopt laserapparaten die consequent zijn afgestemd op de behoeften van de klanten.

 

 Meer dan duizend geïnstalleerde systemen wereldwijd bewijzen elk jaar de knowhow en het vertrouwen van de klant. Als Europa's grootste fabrikant van CO2-laserplottersystemen heeft Trotec ook een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en verkoop- en servicecentra.

 
Hierdoor is de lokale beschikbaarheid te allen tijde gewaarborgd. Ongeacht of het gaat om toepassingstests voor aankoop, installatie ter plaatse of service. Dankzij dit netwerk kunnen ook internationale projecten snel en kostenefficiënt voor de klant worden uitgevoerd.
 
Trotec lasergraveermachines worden in meer dan 90 landen gebruikt. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Polen, Groot-Brittannië, Rusland, China, Japan, Australië, Zuid-Afrika, de VS en Canada. Meer informatie over Trotec vindt u op www.troteclaser.com.

 

 

Akkoord met cookies. OKMeer info.