Skip Ribbon Commands Skip to main content

Production & Engineering

Produktion und Technik

trodat is de marktleider en innovatieleider in de sector en bepaalt de trends op de wereldmarkt. Om deze rol altijd te kunnen waarmaken, investeert trodat veel tijd en geld in onderzoek en ontwikkeling. Het doel is om bestaande producten nog beter te maken in termen van functionaliteit en design. Daarnaast werkt trodat met zijn eigen R&D-team en internationale ingenieursbureaus continu aan nieuwe ideeën en de uitvoering daarvan.

Trodat Design   

ONTWERP EN PRODUCTONTWIKKELING

In samenwerking met gerenommeerde ontwerpbureaus werkt trodat aan de nieuwste productoplossingen die gericht zijn op internationale markttrends. Technologisch voordeel en energie-efficiëntie zijn niet alleen bepalend voor de productontwikkeling en voor het product zelf, maar vooral voor het hele productieproces. Innovatieleiderschap wordt ook onderstreept door bijvoorbeeld het gebruik van hoogwaardige folies voor oppervlaktedesign, uniek in de wereld van de stempelen: in de Original Printy 4.0.

Bovendien is de standaard klimaatneutrale Printy 4.0-stempel indrukwekkend met zijn consistente energie-efficiëntie en energiebesparing over de gehele procesketen van grondstoffen, productiemethoden en apparatuur tot het eindproduct zelf.
 Trodat Produktion  

ULTRAMODERNE PRODUCTIEFACILITEITEN: KWALITEIT EN PRODUCTIVITEIT

Niet alleen de innovatieve voorsprong in het product zelf, maar ook en vooral het streven om de concurrentie in de productietechnologie een stap voor te zijn, dragen in belangrijke mate bij aan het internationale succesverhaal van de trofeeën.
De basis hiervoor zijn hooggekwalificeerde medewerkers. Zelfs de nieuwste generatie volautomatische productiesystemen werd volledig in eigen beheer uitgevoerd, vanaf het ontwerp en de bouw tot en met de inbedrijfstelling. De focus ligt altijd op stabiele processen op het gebied van productiemethoden en productielogistiek die ervoor zorgen dat aan de eisen van de markt op het gebied van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid wordt voldaan.