Skip Ribbon Commands Skip to main content

Over trodat

trodat heeft zijn wortels in Oostenrijk en heeft zich niet laten tegenhouden door landsgrenzen: Vandaag de dag bestaat de Trodat Trotec Groep uit meer dan 40 internationale dochterondernemingen en stelt hij wereldwijd ongeveer 1970 mensen tewerk. De omzet van de internationale Trodat Trotec Groep bedroeg in het boekjaar 2019 270 miljoen euro. Decennia lang heeft Trodat zich doelbewust uitgebreid en is het bedrijf wereldmarktleider geworden op het gebied van zelfinkende stempels en heeft het samen met Trotec het tempo in de lasersector bepaald: graveren, markeren, snijden.

 

Met al haar producten en dochterondernemingen biedt Trodat alles wat er te weten valt over stempelen. Zakelijke partners en klanten over de hele wereld zijn al jaren blij met deze toegevoegde waarde-filosofie.
Trodat-stempelproducten zijn innovatief en geschikt voor alle doeleinden. Zodat de stempelproducten altijd schone en mooie prints kunnen produceren, produceert het zusterbedrijf Trotec de juiste technologie voor stempelproducenten. Trodat biedt zijn klanten ook "uTypia" winkeloplossingen aan. Deze winkels bevatten een configuratietool voor gepersonaliseerde producten voor stempelen, maar ook voor het graveren van producten zoals borden of geschenken en printproducten zoals visitekaartjes, T-shirts, badges, enz. We hebben oplossingen voor B2B- en B2C-doelgroepen en we hebben ook speciale ervaring met oplossingen voor resellers en kantoorboekhandelaren. U kunt meer informatie krijgen van het uTypia-team bij Trodat op utypia@trodat.net of op www.utypia.com.

 

trodat levert aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld - het exportquotum is meer dan 98 procent. Maar Trodat is nog niet tevreden met dit succes: met een toekomstgerichte bedrijfsstrategie wordt de koers uitgezet om niet alleen het bestaan van het bedrijf voor de toekomst veilig te stellen, maar vooral om de groei op alle gebieden te waarborgen.

Akkoord met cookies. OKMeer info.