Skip Ribbon Commands Skip to main content

Trodat in het kort

Trodat in Kürze

 

Download Trodat Group Magazine   

 

Trodat Group Magazine

Trodat Image Video "Circle of Life"

 

Image Video

Trodat heeft zijn wortels in Oostenrijk, maar heeft zich niet tot aan de landsgrenzen laten  stoppen. Trodat exporteert vandaag de dag naar meer dan 150 landen, waaronder in vele landen hun eigen dochterondernemingen, zoals o.a. in USA, Canada, Frankrijk, Engeland, Polen, Zuid-Afrika en Benelux. Trodat groep telt ruim 1.100 medewerkers. Bestond in 2012 100 jaar. De omzet van de internationale Trodat Groep over 2012 bedroeg € 147,5 miljoen.


Met al deze producten en dochterondernemingen biedt Trodat alles op het gebied van stempelproducten. Zakelijke partners en klanten over de hele wereld hebben al vele jaren ervaring met deze toegevoegde waarde en filosofie.
Trodat stempelproducten zijn innovatief en geschikt voor elke toepassing . Zusterbedrijf Trotec produceert geschikte technologie voor stempelproducenten, zodat ze stempel producten kunnen produceren met steeds schone en mooie afdrukken. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen online stempels samenstellen en de aankoop van de perfecte stempel doen via uTupia weboplossingen van Trodat- en dat ook in kleur sinds de marktintroductie van Trodat Multi Color Impression!

Echter Trodat stelt zich niet tevreden met dit succes . De koers wordt bepaald middels een toekomstgerichte bedrijfsstrategie. Niet alleen om het bestaan ​​van de onderneming veilig te stellen voor de toekomst, maar vooral om groei te verzekeren op alle gebieden .